Sluiten

Wat is AltijdAdvies.NL?

AltijdAdvies.NL is een portaal waarop bedrijven, ondernemers en zzper’s zichzelf kunnen plaatsen, om door consumenten en bedrijven gevonden te worden en direct live antwoord te krijgen op hun vragen via  video-chat of chat.

Voor consumenten en bedrijven een nieuwe manier om een product, service of dienst te zoeken.

Voor bedrijven, ondernemers en zzper’s een nieuwe (en oude) manier om zichzelf te profileren.

 

Waarom AltijdAdvies.NL?

Bedrijven, ondernemers en zzper’s kunnen op deze manier hun potentiële klanten direct persoonlijk te woord staan. Zo krijgt iedereen gelijke kansen. Van grote multinational tot een éénpitter van thuis uit. Klanten maken hun keuze op “een goed gevoel hebben bij” de persoon die je helpt.

 

De Visie en Missie van de organisatie

Het creëren van transparantie tussen bedrijven en consumenten en bedrijven onderling. Gelijke kansen voor ondernemers, bedrijven en zzp ers.  Ons werkterrein is het wereld wijde web. Startend in Europa waar we in elk land een kantoor gaan openen om zo geen taal en cultuur barrières te krijgen. Doel van de organisatie is een wereldwijde speler te worden op het gebied van ondernemen op het internet en de daarbij aanvullende mogelijkheden. Ons bestaansrecht halen we uit het feit dat ons concept nog niet bestaat en met de juiste intentie is opgezet.

Het goedkoopste medium voor meer online succes.

Altijd Advies is het goedkoopste en nieuwste online medium voor meer klanten, naamsbekendheid, linkbuilding en omzet. Zo werkt u eenvoudig aan een uitstekend imago en biedt u klanten een positieve beleving van uw bedrijf product of dienst.


Nu inschrijven?

U kunt zich nu maanden inschrijven als online adviseur. Maak tijd vrij om met nieuwe klanten van gedachten te wisselen en ze uit te nodigen tot het maken van een afspraak.

  • Hogere naamsbekendheid;
  • Innovatieve manier om uw bedrijf te presenteren;
  • Direct contact met nieuwe klanten;
  • Lead generatie.